Catering hyrs in på föreningsmöte i Uppsala

Vill man stå och göra smörgåsar till mötet är det beundransvärt. Finns inte tiden kan man istället hyra in catering i Uppsala för leverans av fika eller middag.

Det var dags för årsmötet i bostadsrättsföreningen. Vilket betydde att styrelsen hade bråda dagar. De visste att många brukade komma, vilket var väldigt kul men innebar mera papper som skulle skrivas ut och fika som skulle ordnas. Som tur var hade de lång erfarenhet av detta och visste vem som gjorde vad.

Bland annat skulle Bianca på fyran ordna med smörgåsar. Varje år satte hon stor ära i att själv göra dem och hon hade fått många goda vitsord. Hon kände de flesta i föreningen och visste vilka som ville ha special som glutenfritt, vegetariskt och så vidare. Dagen innan årsmötet ramlade dock Bianca och skadade sin högra arm. Nu behövde de beställa istället.

Catering en given sak i framtiden

Det fanns ingen som kunde hoppa in i Biancas ställe, så de beslutade att använda sig av catering. En snabb fråga skickades ut i ett mail till de boende om de visste något bra företag. En man på femman jobbade på ett kontor där de alltid använde en catering i Uppsala som han rekommenderade varmt. De gjorde underbara smörgåsar.

Bianca fick uppdraget att beställa då hon hade koll på vad alla ville ha. De skulle beställa smörgåsar på surdegsbröd med räkröra, och falafel och hummus för de som ville ha vegetariskt. När smörgåsarna serverades hördes nöjda suckar lite varstans i lokalen och glädjen blev ännu större när de upptäckte de nygräddade kanelbullarna.

Publicerat den
Kategoriserat som Catering