Något riktigt gott till kaffet

Fika hemma eller på café? Hur ofta besöker du ett riktigt konditori? Handla hem mat- och fikabröd för att avnjutas i mysig hemmiljö med nära och kära. Vilka favoriter bland bakverk har du?

Att ta en kaffe eller fika med vänner är något av det mest mysiga och sociala vi gör i Sverige. Hur ofta kilar du in på ett café för att unna dig en riktigt god kaffe typ latte eller en härlig frukostmacka? Tar du dig lika ofta tid att sitta ner i lugn och ro på ett riktigt kondis som till exempel Thelins Konditori? Äkta konditorier är inte lika vanliga idag som alla cafékedjor som poppar upp i varje hörn. För dig som vill ha klassiska och lyxiga bakverk och bakelser är det verkligen värt att söka upp ett kondis med din väninna. Tänk att sitta ner i vacker miljö och njuta av välbakade småkakor och bakelser med extra allt. Det är en speciell känsla att unna sig för livskvalitet.

Att handla bakverk på konditori

Förutom att njuta av den underbara miljön på ett konditori är det en vardagslyx att slinka in och handla med bakverk hem. Överraska någon med nybakat bröd till frukost eller bakelser på födelsedagen. Vilken är din favoritbakelse? Ska det vara mycket grädde, sockerpasta eller massor av frukt? Kanske föredrar du sju sorters knapriga kakor som alla är gjorda på en bas av mördeg. Hur underbart är det inte att ha en skatt av småkakor hemma när vännerna kommer förbi på en fika.